Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Peña la Bufanda (993045) - Real Malfets (1457527) » 516012863: T46/J10/VII

Liga 516012863 Información oficial sobre el partido 516012863 en Hattrick

23.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / VII.981 (39017)

La Peña la Bufanda Alineación oficial del equipo 'La Peña la Bufanda' en el partido 3 - 2 Querrenchiños F.C. Alineación oficial del equipo 'Querrenchiños F.C.' en el partido
Tiziano Iachelini (26') 1 - 0
1 - 1 Pablo Valdehuérteles (37')
1 - 2 Maximiliano Egaña (47')
Santeri Järvitalo (65') 2 - 2
David Albury (80') 3 - 2
La Peña la Bufanda Alineación oficial del equipo 'La Peña la Bufanda' en el partido 3 - 2 Querrenchiños F.C. Alineación oficial del equipo 'Querrenchiños F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
La Peña la Bufanda Alineación oficial del equipo 'La Peña la Bufanda' en el partido 5 - 1 Querrenchiños F.C. Alineación oficial del equipo 'Querrenchiños F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 5.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Peña la Bufanda

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador Tiziano Iachelini de Bufanda, després de 26 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 113 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els jugadors del Bufanda amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 65, deixant Santeri Järvitalo en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 80 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bufanda. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que David Albury xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alejandro Negro va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Aram Heuker es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Dolz de Bufanda va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Al minut 41 de partit, el jugador Alejandro Negro de Bufanda es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Querrenchiños F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 37 minuts Pablo Valdehuérteles va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Passats 47 minuts de partit, Querrenchiños es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Maximiliano Egaña es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alejandro Negro no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Abel Portabales estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 Pablo César Celada va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Zenone Murena va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Isusi de Querrenchiños va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maximiliano Egaña de Querrenchiños amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.