Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jabberwock (1414482) - La Peña la Bufanda (993045) » 516012852: T46/J7/VII

Liga 516012852 Información oficial sobre el partido 516012852 en Hattrick

02.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / VII.981 (39017)

Jabberwock Alineación oficial del equipo 'Jabberwock' en el partido 0 - 2 La Peña la Bufanda Alineación oficial del equipo 'La Peña la Bufanda' en el partido
0 - 1 Felipe Elorrieta (88')
0 - 2 Tiziano Iachelini (89')
Jabberwock Alineación oficial del equipo 'Jabberwock' en el partido 0 - 2 La Peña la Bufanda Alineación oficial del equipo 'La Peña la Bufanda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jabberwock Alineación oficial del equipo 'Jabberwock' en el partido 0 - 1 La Peña la Bufanda Alineación oficial del equipo 'La Peña la Bufanda' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jabberwock

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jabberwock va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rubén Pérez del Río va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michael Carter de Jabberwock va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rubén Pérez del Río de Jabberwock es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Fominaya de Jabberwock la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): Joan Antòni Albert semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

La Peña la Bufanda

Goles Goles

  • 173 Minuto 88 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Felipe Elorrieta va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Daniel Dolz arribés a peus de Tiziano Iachelini, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Bufanda el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Bufanda va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iván Guridi va desviar el xut final de Tiziano Iachelini després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tommy Rosbratt que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Negro va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Felipe Elorrieta va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Bufanda estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Jordan Sammartino, que no va rendir al seu nivell habitual.
  • 304 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Santeri Järvitalo. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.