Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MfS Albacete (311230) - FC PERUGIA DEL EUME (435591) » 516011862: T46/J11/VII

Liga 516011862 Información oficial sobre el partido 516011862 en Hattrick

30.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / VII.963 (38999)

MfS Albacete Alineación oficial del equipo 'MfS Albacete' en el partido 3 - 1 FC PERUGIA DEL EUME Alineación oficial del equipo 'FC PERUGIA DEL EUME' en el partido
Arnaud Rouleau (22') 1 - 0
Svein Johannessen (80') 2 - 0
Cemşit Yeşne (89') 3 - 0
3 - 1 Bozhin Chapov (89')
MfS Albacete Alineación oficial del equipo 'MfS Albacete' en el partido 3 - 1 FC PERUGIA DEL EUME Alineación oficial del equipo 'FC PERUGIA DEL EUME' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MfS Albacete Alineación oficial del equipo 'MfS Albacete' en el partido 2 - 1 FC PERUGIA DEL EUME Alineación oficial del equipo 'FC PERUGIA DEL EUME' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,0 % 14,3 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MfS Albacete

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador Arnaud Rouleau de MfS, després de 22 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Svein Johannessen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Cemşit Yeşne va incrementar l'avantatge de MfS amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del MfS van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Joona Eloranta, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MfS, l'equip va recuperar la pilota al minut 65 i va contraatacar. En Mateusz Trojak va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de MfS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Reidar Fjelde, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mateusz Trojak de MfS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arnaud Rouleau de MfS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Reidar Fjelde.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Gunter Milisch va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

FC PERUGIA DEL EUME

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Bozhin Chapov va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el PERUGIA va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Jean-Philippe Stucki va estar a punt de posar per davant a PERUGIA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Damiano Ancarani va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Jean-Philippe Stucki va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Damiano Ancarani no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 89, quan un error defensiu va deixar Bozhin Chapov completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Stefano Tascacane de PERUGIA va quedar estès al terra i va haver de deixar el terreny de joc, però no va entrar ningú al seu lloc!