Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Minabo de Kiev Burgos (1416904) - Indigenas (491342) » 516007716: T46/J11/VII

Liga 516007716 Información oficial sobre el partido 516007716 en Hattrick

30.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / VII.889 (38925)

Club Atlético de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Barcelona' en el partido 2 - 3 Healthness EM Alineación oficial del equipo 'Healthness EM' en el partido
0 - 1 David Pedrajas (25')
Soriano Soler (34') 1 - 1
1 - 2 Sabas Nava (35')
1 - 3 Antonio Quevedo (75')
Alar Uitzi (87') 2 - 3
Club Atlético de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Barcelona' en el partido 2 - 3 Healthness EM Alineación oficial del equipo 'Healthness EM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Club Atlético de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Barcelona' en el partido 3 - 5 Healthness EM Alineación oficial del equipo 'Healthness EM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,7 % 60,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético de Barcelona

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors del Barcelona amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 34, deixant Soriano Soler en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 103 Minuto 87 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Alar Uitzi va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Salvador Castañer va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant 李 (Li) 顺泰 (Shuntai) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Barcelona enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Jordà Sardañes va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 58, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ascanio Mazo López.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pol Xaus de Barcelona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Healthness EM

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Healthness va ser finalitzada des de l'esquerra per David Pedrajas al minut 25. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 174 Minuto 35 (Gol de penalti): Quan passaven 35 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Healthness. En Sabas Nava va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Antonio Quevedo va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jesús Gastón ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Martín Torrecilla, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Healthness va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Martín Torrecilla de Healthness va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Ezcay de Healthness amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en 李 (Li) 顺泰 (Shuntai) va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Franciscano Seras Blanco.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Antonio Quevedo de Healthness va abandonar el terreny de joc després de 82 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Salva Vadillos va entrar en el seu lloc.