Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

zambrana (801429) - Alquimistas F.C. (777893) » 516006748: T46/J1/VII

Liga 516006748 Información oficial sobre el partido 516006748 en Hattrick

21.03.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / VII.872 (38908)

El Independiente del Bierzo Alineación oficial del equipo 'El Independiente del Bierzo' en el partido 2 - 0 malos de atar Alineación oficial del equipo 'malos de atar' en el partido
Luis Antonio Hedilla (17') 1 - 0
Josué Quijada (67') 2 - 0
El Independiente del Bierzo Alineación oficial del equipo 'El Independiente del Bierzo' en el partido 2 - 0 malos de atar Alineación oficial del equipo 'malos de atar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Independiente del Bierzo Alineación oficial del equipo 'El Independiente del Bierzo' en el partido 1 - 2 malos de atar Alineación oficial del equipo 'malos de atar' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,9 % 1,2 % 85,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Independiente del Bierzo

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 17 gràcies a la jugada de Luis Antonio Hedilla, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Josué Quijada de Independiente va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): El Independiente va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 4, però en 钟 (Zhong) 喜天 (Xitian) va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Josué Quijada! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Passats 37 minuts de joc, en Luis Antonio Hedilla de Independiente va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

malos de atar

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Claudi Morros no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mário António Guerreiro estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Diego Nadal Pérez va entorpir al marcador d'en Mário António Guerreiro per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 70, quan un error defensiu va deixar Eulalio Barriga completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.