Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BILL DEAL AND THE RHONDELS (1588965) - Valladolid C.F. 2 (772995) » 516005748: T46/J8/VII

Liga 516005748 Información oficial sobre el partido 516005748 en Hattrick

09.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / VII.854 (38890)

BILL DEAL AND THE RHONDELS Alineación oficial del equipo 'BILL DEAL AND THE RHONDELS' en el partido 0 - 1 sibagaricu Alineación oficial del equipo 'sibagaricu' en el partido
0 - 1 Jesús Peña (69')
BILL DEAL AND THE RHONDELS Alineación oficial del equipo 'BILL DEAL AND THE RHONDELS' en el partido 0 - 1 sibagaricu Alineación oficial del equipo 'sibagaricu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BILL DEAL AND THE RHONDELS Alineación oficial del equipo 'BILL DEAL AND THE RHONDELS' en el partido 1 - 1 sibagaricu Alineación oficial del equipo 'sibagaricu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 10,8 % 65,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BILL DEAL AND THE RHONDELS

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): EGO van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 19, però el xut de Francisco Díez de Arellano des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Roberto Salazar va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): EGO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Brais Faísca va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del EGO sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alejandro Jiménez jimeno, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 56 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alejandro Jiménez jimeno va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Carlos Rebollo.

sibagaricu

Goles Goles

  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jesús Peña va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): En Ignacio Rotellar va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 18. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Cyril Le Corvec va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Ignacio Rotellar, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del sibagaricu que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Asier Azueta, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Ignacio Rotellar al minut 77.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Dan Iftime ocupà el lloc d'en Daniel Pizarro al 42 minuts, dos minuts després que el jugador de sibagaricu quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.