Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dani777 (487616) - C.D. la Hispalense (438853) » 516005424: T46/J12/VII

Liga 516005424 Información oficial sobre el partido 516005424 en Hattrick

06.06.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / VII.848 (38884)

TransNavarcles Alineación oficial del equipo 'TransNavarcles' en el partido 5 - 1 Real Brego Alineación oficial del equipo 'Real Brego' en el partido
Stephan Bicki (32') 1 - 0
Marcos Ezcarte (38') 2 - 0
Marcos Ezcarte (48') 3 - 0
3 - 1 Mauro Núñez del Prado (83')
Roberto Toro (89') 4 - 1
Roberto Toro (89') 5 - 1
TransNavarcles Alineación oficial del equipo 'TransNavarcles' en el partido 5 - 1 Real Brego Alineación oficial del equipo 'Real Brego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TransNavarcles Alineación oficial del equipo 'TransNavarcles' en el partido 3 - 1 Real Brego Alineación oficial del equipo 'Real Brego' en el partido
Tiene suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TransNavarcles

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Stephan Bicki va donar a TransNavarcles un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 38 (Gol de falta): Marcos Ezcarte va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 38 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): TransNavarcles va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Marcos Ezcarte va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): En Roberto Toro va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 4 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 5 - 1 va pujar al marcador quan TransNavarcles va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Roberto Toro des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jarvis Parkar va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miguel Ramos-Argüelles al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marcos Ezcarte va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Carandil, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 87 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Stephan Bicki, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adolfo Gaviria de TransNavarcles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jarvis Parkar de TransNavarcles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 85 (Tirita (médico)): Adolfo Gaviria es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 63 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Héctor Raúl Rasmussen se sentia fresc com una rosa.

Real Brego

Goles Goles

  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Mauro Núñez del Prado va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Brego va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mauro Núñez del Prado, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adrián Carratalá de Brego es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miquel dels Sants Casacuberta de Brego la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Reguero Manjón de Brego va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 58 (Tirita (médico)): Gjethor Ajeti va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Brego es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.