Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amakito C.F. (486815) - CD Blaugrana (440686) » 516005117: T46/J5/VII

Liga 516005117 Información oficial sobre el partido 516005117 en Hattrick

18.04.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / VII.843 (38879)

Sporting Sant-Feliuenc Alineación oficial del equipo 'Sporting Sant-Feliuenc' en el partido 1 - 2 Sporting StoneWall Alineación oficial del equipo 'Sporting StoneWall' en el partido
0 - 1 Sergi Aleixandre (23')
Eldar Hals (73') 1 - 1
1 - 2 Domenico Del Riccio (79')
Sporting Sant-Feliuenc Alineación oficial del equipo 'Sporting Sant-Feliuenc' en el partido 1 - 2 Sporting StoneWall Alineación oficial del equipo 'Sporting StoneWall' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Sant-Feliuenc Alineación oficial del equipo 'Sporting Sant-Feliuenc' en el partido 2 - 0 Sporting StoneWall Alineación oficial del equipo 'Sporting StoneWall' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Sant-Feliuenc

Goles Goles

  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Eldar Hals s'emportà una gran ovació del públic local al minut 73, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Mike Sprackling va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sant-Feliuenc se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Jesús Murciano de Sant-Feliuenc va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 26, però no va estar gaire encertat.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sant-Feliuenc a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Màrius Santanachs va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Murciano de Sant-Feliuenc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76 de partit, Jesús Murciano de Sant-Feliuenc va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Sporting StoneWall

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Röbi Kuess el va rematar Sergi Aleixandre amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de StoneWall van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Domenico Del Riccio.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després de 24 minuts, Fabian Gasser va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Saúl Hermida va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Domenico Del Riccio va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): StoneWall van sortir al contraatac al minut 62, però Nicola Schena va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): StoneWall es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alberto Elorregui no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Carlos Silveira al camp.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Hedde Meeussen ocupà el lloc d'en Röbi Kuess al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de StoneWall quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.