Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Erytheia FC (438033) - Dallonses F.C (1366820) » 516005003: T46/J5/VII

Liga 516005003 Información oficial sobre el partido 516005003 en Hattrick

18.04.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / VII.841 (38877)

ramirez_de_mataro Alineación oficial del equipo 'ramirez_de_mataro' en el partido 2 - 1 Dallonses F.C Alineación oficial del equipo 'Dallonses F.C' en el partido
Christophe Francisco (64') 1 - 0
1 - 1 Zoryan Mitroshkin (79')
George Hollanders (82') 2 - 1
ramirez_de_mataro Alineación oficial del equipo 'ramirez_de_mataro' en el partido 2 - 1 Dallonses F.C Alineación oficial del equipo 'Dallonses F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ramirez_de_mataro Alineación oficial del equipo 'ramirez_de_mataro' en el partido 2 - 0 Dallonses F.C Alineación oficial del equipo 'Dallonses F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ramirez_de_mataro

Goles Goles

  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els seguidors del ramirez_de_mataro contenien la respiració mentre en Christophe Francisco s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): ramirez_de_mataro, atacant per l'esquerra al minut 82, va aprofitar el magnífic llançament de George Hollanders per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Joaquín Guerbillano va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en David Clancey! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Isak Kjærside es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 235 Minuto 84 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Christophe Francisco va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ferdinand Rahal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Joaquín Guerbillano de ramirez_de_mataro va abandonar el terreny de joc després de 74 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Stefano Paccassoni va entrar en el seu lloc.

Dallonses F.C

Goles Goles

  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): Dallonses va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Zoryan Mitroshkin la va transformar en el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Dallonses a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jacopo Frizzarin va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Zoryan Mitroshkin va estar a punt de posar per davant a Dallonses amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alejandro Cerezales va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jacopo Frizzarin de Dallonses va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.