Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid 4Ever C.F. (1460231) - C.D.La Hoz de la V.-Alloza (1432182) » 516003966: T46/J11/VII

Liga 516003966 Información oficial sobre el partido 516003966 en Hattrick

30.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / VII.822 (38858)

Real Madrid 4Ever C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid 4Ever C.F.' en el partido 1 - 0 C.D.La Hoz de la V.-Alloza Alineación oficial del equipo 'C.D.La Hoz de la V.-Alloza' en el partido
Ramón María Guezala (20') 1 - 0
Real Madrid 4Ever C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid 4Ever C.F.' en el partido 1 - 0 C.D.La Hoz de la V.-Alloza Alineación oficial del equipo 'C.D.La Hoz de la V.-Alloza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Madrid 4Ever C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid 4Ever C.F.' en el partido 5 - 0 C.D.La Hoz de la V.-Alloza Alineación oficial del equipo 'C.D.La Hoz de la V.-Alloza' en el partido
Es un cenizo 5.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid 4Ever C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ramón María Guezala ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Madrid es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Udobro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Madrid va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Abraham Lizaranzu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Madrid va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Abraham Lizaranzu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Dariusz Fryza va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Abraham Lizaranzu rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gonzalo Palomeque Díaz de Madrid va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Remigiusz Gamoń al minut 47 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Abraham Lizaranzu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El jugador local Antón Vázquez Herrero per poc que no incrementa el marcador al minut 50. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Remigiusz Gamoń va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El Madrid ho intentava per la dreta per mitjà de Abraham Lizaranzu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

C.D.La Hoz de la V.-Alloza

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Ijinio Cabaspre per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 22, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Rickleff Sommerhäuser quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Després de 64 minuts jugats, Manuel Escama es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pau Morer.