Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Costa del Lions (30621) - Selecció berguedana (1338920) » 516003484: T46/J3/VII

Liga 516003484 Información oficial sobre el partido 516003484 en Hattrick

04.04.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / VII.814 (38850)

Absolut Dieks F.C. Alineación oficial del equipo 'Absolut Dieks F.C.' en el partido 3 - 1 Selecció berguedana Alineación oficial del equipo 'Selecció berguedana' en el partido
Anto Režan (32') 1 - 0
1 - 1 Eugen Chevereşan (44')
Artemio Centeno (44') 2 - 1
Leo Moeslund (75') 3 - 1
Absolut Dieks F.C. Alineación oficial del equipo 'Absolut Dieks F.C.' en el partido 3 - 1 Selecció berguedana Alineación oficial del equipo 'Selecció berguedana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Absolut Dieks F.C. Alineación oficial del equipo 'Absolut Dieks F.C.' en el partido 2 - 0 Selecció berguedana Alineación oficial del equipo 'Selecció berguedana' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Absolut Dieks F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 32 gràcies a la jugada de Anto Režan, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Artemio Centeno va donar a Absolut un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Absolut i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 75 minuts de joc. Mentre en Leo Moeslund el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Anto Režan va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Ariel Deree, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Józef Kleczaj de Absolut va abandonar el terreny de joc després de 29 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Billie Decorte va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a David Dundee, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Leo Moeslund no era cap impediment.

Selecció berguedana

Goles Goles

  • 105 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Eugen Chevereşan rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Gonzalo Saurín-de la Torre, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Eugen Chevereşan que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel García de Castillo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iván Idoyeta.