Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Air WD Fly (440103) - DucadosFC (1335164) » 516000217: T46/J12/VII

Liga 516000217 Información oficial sobre el partido 516000217 en Hattrick

06.06.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / VII.755 (38791)

El Pericón Alineación oficial del equipo 'El Pericón' en el partido 1 - 0 Winterfall United Alineación oficial del equipo 'Winterfall United' en el partido
Mirena Rozpide (78') 1 - 0
El Pericón Alineación oficial del equipo 'El Pericón' en el partido 1 - 0 Winterfall United Alineación oficial del equipo 'Winterfall United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Pericón Alineación oficial del equipo 'El Pericón' en el partido 1 - 3 Winterfall United Alineación oficial del equipo 'Winterfall United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Pericón

Goles Goles

  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Pericón s'avançava al marcador al minut 78, després d'un rebot que va caçar en Mirena Rozpide per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Marcial Bemposta va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pericón que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Edilio Camerini de Pericón es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87 del partit, Edilio Camerini de l'equip Pericón, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en José Antonio Barriuso de Miguel que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Winterfall United

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Winter U va anar a parar a la dreta de l'atac on en Miguel Ángel Sánchez Lagos, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Winter U va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Diego Mena va desviar el xut final de Virgilio Ria després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Francisco Ignacio Ulloa quasi aconsegueix empatar per Winter U al minut 83, però Diego Mena va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Miguel Ángel Sánchez Lagos, que no va rendir al seu nivell habitual.