Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

turina (1588281) - El Vengador Tóxico (1431402) » 515999504: T46/J2/VII

Liga 515999504 Información oficial sobre el partido 515999504 en Hattrick

28.03.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / VII.743 (38779)

turina Alineación oficial del equipo 'turina' en el partido 0 - 1 corazon lanzarote Alineación oficial del equipo 'corazon lanzarote' en el partido
0 - 1 Israel Ochoa (62')
turina Alineación oficial del equipo 'turina' en el partido 0 - 1 corazon lanzarote Alineación oficial del equipo 'corazon lanzarote' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
turina Alineación oficial del equipo 'turina' en el partido 1 - 0 corazon lanzarote Alineación oficial del equipo 'corazon lanzarote' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

turina

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): turina va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Moriel Gamliel va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): turina van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 18, però el xut de Mosè Gazzera des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Ignacio Gorozica quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Cabréllez de turina va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Pere Francesc Torrentbó de turina va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Moriel Gamliel va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de turina estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 095 Minuto 60 (Lesión): Pere Francesc Torrentbó va sortir coix del terreny de joc, substituït per Florian Carbonnier. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Riekus Schipperijn no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Bogdan Jurišić no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

corazon lanzarote

Goles Goles

  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Israel Ochoa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Higinio Lorenzo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zilar Iphar.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, 庞 (Pang) 双坤 (Shuangkun) de lanzarote va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Al minut 59, Gastón González-Grano de Oro de lanzarote va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ljubo Jakovinović de lanzarote es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Musa Issa Ali de lanzarote la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.