Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Morales C.F. (1369577) - Parkelonas Athletic Club (800989) » 515994457: T46/J14/VII

Liga 515994457 Información oficial sobre el partido 515994457 en Hattrick

20.06.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / VII.651 (38687)

Morales C.F. Alineación oficial del equipo 'Morales C.F.' en el partido 2 - 5 Parkelonas Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Parkelonas Athletic Club' en el partido
Piercarlo Caldato (13') 1 - 0
1 - 1 Gianluca Dall'Igna (15')
1 - 2 Gianluca Dall'Igna (25')
1 - 3 Maoz Refaelov (29')
1 - 4 Gianluca Dall'Igna (38')
1 - 5 Christoph Asshoff (61')
Piercarlo Caldato (67') 2 - 5
Morales C.F. Alineación oficial del equipo 'Morales C.F.' en el partido 2 - 5 Parkelonas Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Parkelonas Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Morales C.F. Alineación oficial del equipo 'Morales C.F.' en el partido 2 - 1 Parkelonas Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Parkelonas Athletic Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,3 % 3,1 % 17,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morales C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): En Claudy Deharbe va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Piercarlo Caldato la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 102 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Piercarlo Caldato de Morales va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Gerd Gooren haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Morales al minut 49.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Paco Hurtado Saracho i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Morales, però el xut de Mauro Ceccotti va sortir bastant desviat.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Morales va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tim Dahlström va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tommy Bernadet de Morales es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Tommy Bernadet de Morales per doble groga al minut 33.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Patrik Gutensohn, jugador de Morales, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 76. Tim Dahlström, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Parkelonas Athletic Club

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 15 minuts Gianluca Dall'Igna va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gianluca Dall'Igna, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Maoz Refaelov va augmentar l'avantatge de Parkelonas a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Parkelonas va aconseguir el 1 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Christoph Asshoff, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gianluca Dall'Igna que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Christoph Asshoff de Parkelonas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 61 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 24 (Ocasión de penalti): Al minut 24, Giorgio Wüthrich de Parkelonas va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Alessandro Procino va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Baltasar Arangio va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, el Parkelonas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Giorgio Wüthrich s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Mirek Podlejski va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Paco Hurtado Saracho.