Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Playmobils F.C. (120617) - Davico F.C. (1597447) » 515992881: T46/J12/VII

Liga 515992881 Información oficial sobre el partido 515992881 en Hattrick

06.06.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / VII.623 (38659)

Rayo Pimentoner Alineación oficial del equipo 'Rayo Pimentoner' en el partido 1 - 1 Davico F.C. Alineación oficial del equipo 'Davico F.C.' en el partido
Rafael Carbajo (7') 1 - 0
1 - 1 Tobias Kröcher-Vollenschier (22')
Rayo Pimentoner Alineación oficial del equipo 'Rayo Pimentoner' en el partido 1 - 1 Davico F.C. Alineación oficial del equipo 'Davico F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rayo Pimentoner Alineación oficial del equipo 'Rayo Pimentoner' en el partido 5 - 0 Davico F.C. Alineación oficial del equipo 'Davico F.C.' en el partido
Es un cenizo 4.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Pimentoner

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Pimentoner prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Rafael Carbajo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Pimentoner va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hansjürg Fleiner en un 1 contra 1 amb el porter Domenico Torgler, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Pimentoner per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pierpaolo Francolino, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Pimentoner per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 56, quan Francisco Manuel Páramo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Pimentoner va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 72 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Radu Pricină ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pierpaolo Francolino va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Davico F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Imanol Melena sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Tobias Kröcher-Vollenschier que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Álvaro Real va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Davico que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 70 (Tirita): Era el minut 70 quan després d'una dura entrada, el jugador Svanur Kristinsson de Davico s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): Álvaro Real no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Károly Bödey que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.