Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Duodécima F.C (1459691) - Davico F.C. (1597447) » 515992841: T46/J2/VII

Liga 515992841 Información oficial sobre el partido 515992841 en Hattrick

28.03.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / VII.623 (38659)

Chicago Bulls CF Alineación oficial del equipo 'Chicago Bulls CF' en el partido 2 - 1 Davico F.C. Alineación oficial del equipo 'Davico F.C.' en el partido
Magnus Trumler (7') 1 - 0
1 - 1 Dani Regada (27')
Remko Sliwka (61') 2 - 1
Chicago Bulls CF Alineación oficial del equipo 'Chicago Bulls CF' en el partido 2 - 1 Davico F.C. Alineación oficial del equipo 'Davico F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chicago Bulls CF Alineación oficial del equipo 'Chicago Bulls CF' en el partido 2 - 0 Davico F.C. Alineación oficial del equipo 'Davico F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chicago Bulls CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Bulls prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Magnus Trumler va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Passats 61 minuts, Remko Sliwka, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Bulls es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Remko Sliwka de Bulls va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Matthis Fürstenfeld al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Freek van Veldhoven va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Freek van Veldhoven es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emili Sapena de Bulls amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Emili Sapena ocupà el lloc d'en Torsten Kold al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de Bulls quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Davico F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Dani Regada que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Davico van sortir al contraatac al minut 29, però Álvaro Real va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ernesto Sollini haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Davico al minut 35.
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Dani Regada va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Davico va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tobias Kröcher-Vollenschier, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yannic Außen de Davico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Matthis Fürstenfeld de Davico va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Domenico Torgler va entrar en el seu lloc.