Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manolation (1586385) - FCZH (1458248) » 515992469: T46/J7/VII

Liga 515992469 Información oficial sobre el partido 515992469 en Hattrick

02.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / VII.616 (38652)

Radazul CF Alineación oficial del equipo 'Radazul CF' en el partido 2 - 3 FCZH Alineación oficial del equipo 'FCZH' en el partido
0 - 1 Chema Freire (3')
Enrique Cuerno (31') 1 - 1
1 - 2 Chema Freire (43')
1 - 3 Enric Valentí (59')
Enrique Cuerno (77') 2 - 3
Radazul CF Alineación oficial del equipo 'Radazul CF' en el partido 2 - 3 FCZH Alineación oficial del equipo 'FCZH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Radazul CF Alineación oficial del equipo 'Radazul CF' en el partido 2 - 1 FCZH Alineación oficial del equipo 'FCZH' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,9 % 3,3 % 17,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Radazul CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Radazul s'esgargamellaven dempeus per esperonar Enrique Cuerno que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 31 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Enrique Cuerno va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Radazul enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Miguel Magraner va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Radazul estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

FCZH

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Chema Freire va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 43, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Chema Freire es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Dave Campbell arribés a peus de Enric Valentí, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a FCZH el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de FCZH a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Dave Campbell va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alejandro Maravilla va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 41 de joc.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Enric Valentí ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Enric Valentí va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FCZH que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Villamuera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enric Valentí de FCZH va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80 de partit, Enric Valentí de FCZH va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Antonio Villamuera de FCZH va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. José Denia va prendre el seu rol al minut 73.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Colin Pamment maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.