Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Vaud (777683) - Oiltraders (1365336) » 515991979: T46/J10/VII

Liga 515991979 Información oficial sobre el partido 515991979 en Hattrick

23.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / VII.607 (38643)

Maccabi de Acostar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Acostar' en el partido 1 - 3 Oiltraders Alineación oficial del equipo 'Oiltraders' en el partido
Raphaël Vadrot (18') 1 - 0
1 - 1 Maximillian Törne (24')
1 - 2 Maximillian Törne (71')
1 - 3 Kurt Gantioler (79')
Maccabi de Acostar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Acostar' en el partido 1 - 3 Oiltraders Alineación oficial del equipo 'Oiltraders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maccabi de Acostar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Acostar' en el partido 0 - 1 Oiltraders Alineación oficial del equipo 'Oiltraders' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maccabi de Acostar

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Corria el minut 18 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Raphaël Vadrot, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Geppino Reati de Maccabi va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 76, però no va estar gaire encertat.
  • 235 Minuto 77 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Gianluigi Mandragallo es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 77, però el porter va aturar el seu xut.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): En Idar Lundal ocupà el lloc d'en Kioumars Cheraghi al 61 minuts, dos minuts després que el jugador de Maccabi quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Oiltraders

Goles Goles

  • 163 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador visitant Maximillian Törne va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 24 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 108 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 71, en Yousef Mustafa la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Maximillian Törne que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al 79 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Oiltraders augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Kurt Gantioler es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 19, en un 1 contra 1 amb el porter, però Sohrab Tayyebi va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ciprian Buz des de l'esquerra.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Maximillian Törne va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Sohrab Tayyebi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, Hamed Nematabadi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Hamed Nematabadi després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sohrab Tayyebi va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Vital Repp, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 84 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Oiltraders va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Henrik Neuhausen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Oiltraders puguin veure en Yousef Mustafa jugant de nou; ja que al minut 80 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Vital Repp el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Vedat Akyüzlü se sentia fresc com una rosa.