Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Teruelexiste F.C. (772142) - natural mystic4 (1459559) » 515991782: T46/J3/VII

Liga 515991782 Información oficial sobre el partido 515991782 en Hattrick

04.04.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / VII.604 (38640)

Teruelexiste F.C. Alineación oficial del equipo 'Teruelexiste F.C.' en el partido 2 - 4 natural mystic4 Alineación oficial del equipo 'natural mystic4' en el partido
0 - 1 Paulo Lavena (11')
Pedro Bardisa (18') 1 - 1
1 - 2 Mirco Reitmann (33')
1 - 3 Valerian Vasin (34')
Carsten Vollendorf (70') 2 - 3
2 - 4 Cristian Pirri (80')
Teruelexiste F.C. Alineación oficial del equipo 'Teruelexiste F.C.' en el partido 2 - 4 natural mystic4 Alineación oficial del equipo 'natural mystic4' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Teruelexiste F.C. Alineación oficial del equipo 'Teruelexiste F.C.' en el partido 2 - 1 natural mystic4 Alineación oficial del equipo 'natural mystic4' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teruelexiste F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Carsten Vollendorf va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Teruelexiste, Pedro Bardisa, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Carsten Vollendorf es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Desiderio Lagos Mellado! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 210 Minuto 33 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Oihan Armendariz quasi empata el partit per a Teruelexiste, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 201 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Desiderio Lagos Mellado va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 55 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Teruelexiste va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Santi Iserte la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Pedro Bardisa de Teruelexiste va intentar batre la porteria rival al minut 79 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 68 (Tirita (médico)): Carsten Vollendorf va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Teruelexiste es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Orla Nørregaard ocupà el lloc d'en Luis Orihuela al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de Teruelexiste quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

natural mystic4

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): El natural era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Paulo Lavena va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Amb 33 minuts jugats, Mirco Reitmann de natural va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de natural van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 3 mitjançant en Valerian Vasin.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Cristian Pirri va augmentar l'avantatge de natural a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tahsin Eraslan. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mirco Reitmann.