Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Kantera (774290) - El Pla de Santa Maria (486880) » 515989238: T46/J11/VII

Liga 515989238 Información oficial sobre el partido 515989238 en Hattrick

30.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / VII.558 (38594)

Cat_stevens Alineación oficial del equipo 'Cat_stevens' en el partido 0 - 2 El Pla de Santa Maria Alineación oficial del equipo 'El Pla de Santa Maria' en el partido
0 - 1 Maurizio Pomes (5')
0 - 2 Maurizio Pomes (30')
Cat_stevens Alineación oficial del equipo 'Cat_stevens' en el partido 0 - 2 El Pla de Santa Maria Alineación oficial del equipo 'El Pla de Santa Maria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cat_stevens Alineación oficial del equipo 'Cat_stevens' en el partido 0 - 4 El Pla de Santa Maria Alineación oficial del equipo 'El Pla de Santa Maria' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cat_stevens

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Cat_stevens sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pier Luigi Bellavite Pellegrini, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 17 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Agustín Osorio Ulloa de Cat_stevens va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pierre-Alexis Slachmuylders de Cat_stevens amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Harry Hvidtfeldt de Cat_stevens va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Luciano Gabriel Peucelle ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

El Pla de Santa Maria

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, Santa es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Maurizio Pomes es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 30 de partit va donar a Santa l'avantatge per 0 - 2. Maurizio Pomes en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Tibor Piel, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 87 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Santa va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Salvador Uzquiano després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Máximo Caneca va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Viktor Hammarbratt de Santa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Salvador Uzquiano va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.