Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ricardos Team (1418872) - Kukullaga FC (777537) » 515989207: T46/J4/VII

Liga 515989207 Información oficial sobre el partido 515989207 en Hattrick

11.04.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / VII.558 (38594)

CD. Altair Alineación oficial del equipo 'CD. Altair' en el partido 1 - 1 Burela City Alineación oficial del equipo 'Burela City' en el partido
0 - 1 Shahrokh Afagh (35')
Lucio Trani (57') 1 - 1
CD. Altair Alineación oficial del equipo 'CD. Altair' en el partido 1 - 1 Burela City Alineación oficial del equipo 'Burela City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD. Altair Alineación oficial del equipo 'CD. Altair' en el partido 1 - 3 Burela City Alineación oficial del equipo 'Burela City' en el partido
Tiene un resultado normal 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD. Altair

Goles Goles

  • 112 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Altair s'esgargamellaven dempeus per esperonar Lucio Trani que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 57 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Altair van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 33 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Víctor Lacalle Moreno, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Leoncio Linares va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Altair va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bogdan Iancău va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pavle Mirčetić.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ander Berezibar de Altair es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jordi Hugas després que el jugador de Altair li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Víctor Lacalle Moreno, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Lucio Trani maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Burela City

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 35, quan Shahrokh Afagh va posar els visitants Burela per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Paolo Rinaldo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Leen Daniels ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Leen Daniels que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): El jugador de Burela Juha Tuomenoksa va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jan Bendík va entrar en el seu lloc.