Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Racing Club de Santander (1371298) - Rabbit Dafne (1596015) » 515988902: T46/J11/VII

Liga 515988902 Información oficial sobre el partido 515988902 en Hattrick

30.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / VII.552 (38588)

RacingFe Alineación oficial del equipo 'RacingFe' en el partido 2 - 1 Rabbit Dafne Alineación oficial del equipo 'Rabbit Dafne' en el partido
0 - 1 Shalev Roth (36')
Toshko Kostov (44') 1 - 1
Toshko Kostov (60') 2 - 1
RacingFe Alineación oficial del equipo 'RacingFe' en el partido 2 - 1 Rabbit Dafne Alineación oficial del equipo 'Rabbit Dafne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RacingFe Alineación oficial del equipo 'RacingFe' en el partido 4 - 0 Rabbit Dafne Alineación oficial del equipo 'Rabbit Dafne' en el partido
Tiene mala suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RacingFe

Goles Goles

  • 114 Minuto 44 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 44. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Toshko Kostov va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): Passats 60 minuts, Toshko Kostov, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. RacingFe es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Robert Rajski de RacingFe va intentar batre la porteria rival al minut 37 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El RacingFe va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Gabriel González la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de RacingFe la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): RacingFe va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gabriel González en un 1 contra 1 amb el porter Angelomaria Tallo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Alberto Cabanillas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Angelomaria Tallo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Toshko Kostov de RacingFe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): RacingFe es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Xacobe Maínzo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ricardo Grima al camp.

Rabbit Dafne

Goles Goles

  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Johan Forsling estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Shalev Roth va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Sílvio Rodrigues Santos va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Joaquim Paulo Rodrigues, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 215 Minuto 67 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Johan Forsling que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): Rabbit van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 72 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Gheorghe Mereuţă no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kosta Vladisavljević.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 51 (Lesión leve): En Traianos Rozaklis ocupà el lloc d'en Sílvio Rodrigues Santos al 51 minuts, dos minuts després que el jugador de Rabbit quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.