Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steaua del grifo F.C. (776617) - Blue Aston FC (991587) » 515988675: T46/J10/VII

Liga 515988675 Información oficial sobre el partido 515988675 en Hattrick

23.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / VII.548 (38584)

Steaua del grifo F.C. Alineación oficial del equipo 'Steaua del grifo F.C.' en el partido 0 - 7 Los Impronunciables Vuelven!! Alineación oficial del equipo 'Los Impronunciables Vuelven!!' en el partido
0 - 1 Carlos Vergara (12')
0 - 2 Carlos Vergara (27')
0 - 3 Enrique Montero (56')
0 - 4 Miguel Alberto Mozo Moratinos (59')
0 - 5 Enrique Flórez (61')
0 - 6 Jordi Penya (62')
0 - 7 Enrique Montero (71')
Steaua del grifo F.C. Alineación oficial del equipo 'Steaua del grifo F.C.' en el partido 0 - 7 Los Impronunciables Vuelven!! Alineación oficial del equipo 'Los Impronunciables Vuelven!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Steaua del grifo F.C. Alineación oficial del equipo 'Steaua del grifo F.C.' en el partido 0 - 8 Los Impronunciables Vuelven!! Alineación oficial del equipo 'Los Impronunciables Vuelven!!' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua del grifo F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Asín de Steaua la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Carballo de Steaua es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Luis Abella de Steaua va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Després de 43 minuts jugats, Fernando Guara es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Manuel Urgel.

Los Impronunciables Vuelven!!

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador de Impronunciables Carlos Vergara va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 12 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Carlos Vergara de Impronunciables l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 27 de partit.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Enrique Montero va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 139 Minuto 59 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Miguel Alberto Mozo Moratinos van servir per superar a l'últim defensor, en Ramon Castelló. Tot va acabar amb el 0 - 4 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Impronunciables cantant "Miguel Alberto Mozo Moratinos selecció!"
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Impronunciables van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Enrique Flórez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 5 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jordi Penya va augmentar l'avantatge de Impronunciables a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Enrique Montero va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 71, i va fer pujar el 0 - 7 per a Impronunciables.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Nikolau Ikazuriagagoitia va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jordi Penya rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Miguel Alberto Mozo Moratinos, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 36 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Impronunciables va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Impronunciables van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Carlos Vergara, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Impronunciables quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Carlos Vergara va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nikolau Ikazuriagagoitia de Impronunciables va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.