Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

wuiskatxo team (122223) - Tosantos (492475) » 515987625: T46/J14/VII

Liga 515987625 Información oficial sobre el partido 515987625 en Hattrick

20.06.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / VII.529 (38565)

wuiskatxo team Alineación oficial del equipo 'wuiskatxo team' en el partido 2 - 1 U.E. Pobla de Cérvoles Alineación oficial del equipo 'U.E. Pobla de Cérvoles' en el partido
Aygün Tapık (25') 1 - 0
Aygün Tapık (77') 2 - 0
2 - 1 Nicolae Dumitru (81')
wuiskatxo team Alineación oficial del equipo 'wuiskatxo team' en el partido 2 - 1 U.E. Pobla de Cérvoles Alineación oficial del equipo 'U.E. Pobla de Cérvoles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
wuiskatxo team Alineación oficial del equipo 'wuiskatxo team' en el partido 2 - 0 U.E. Pobla de Cérvoles Alineación oficial del equipo 'U.E. Pobla de Cérvoles' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

wuiskatxo team

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): wuiskatxo s'avançava al marcador al minut 25, després d'un rebot que va caçar en Aygün Tapık per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Aygün Tapık, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a wuiskatxo.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Niklaus Zollinger es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Olli-Pekka Ungar-Huber es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Olli-Pekka Ungar-Huber va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que wuiskatxo va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Aygün Tapık ocupà el lloc d'en Remond Genders al 21 minuts, dos minuts després que el jugador de wuiskatxo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 23 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 23 de partit, quan un jugador de wuiskatxo, en Diego Gómez, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 28 (Tirita): Era el minut 28 quan després d'una dura entrada, el jugador Mieczysław Nęcki de wuiskatxo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Mieczysław Nęcki de wuiskatxo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Dragoş Milea va prendre el seu rol al minut 84.

U.E. Pobla de Cérvoles

Goles Goles

  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors de Cérvoles no defallien en cap moment. Producte d'això, en Nicolae Dumitru va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Nicolae Dumitru va estar a punt de posar per davant a Cérvoles amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Leo Zalović va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cérvoles, l'equip va recuperar la pilota al minut 59 i va contraatacar. En Lech Skarżycki va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Romeu Sargento quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolae Dumitru de Cérvoles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.