Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RealOviedoCF (1420954) - Olcades (309184) » 515983816: T46/J14/VII

Liga 515983816 Información oficial sobre el partido 515983816 en Hattrick

20.06.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / VII.461 (38497)

KMC-Allstars Alineación oficial del equipo 'KMC-Allstars' en el partido 2 - 1 Belenhull Alineación oficial del equipo 'Belenhull' en el partido
0 - 1 Oleguer Gonga (16')
Aliomo Muñoz (74') 1 - 1
Jacco Cantin (78') 2 - 1
KMC-Allstars Alineación oficial del equipo 'KMC-Allstars' en el partido 2 - 1 Belenhull Alineación oficial del equipo 'Belenhull' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KMC-Allstars Alineación oficial del equipo 'KMC-Allstars' en el partido 2 - 0 Belenhull Alineación oficial del equipo 'Belenhull' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KMC-Allstars

Goles Goles

  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): KMC-Allstars equilibrava la balança al minut 74. En Aliomo Muñoz, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 124 Minuto 78 (Gol de penalti): KMC-Allstars va posar-se per davant 2 - 1 al minut 78, quan Jacco Cantin va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): KMC-Allstars va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sebastián Leguina va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Julien Marguet.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Iván Guini de KMC-Allstars va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 53, però no va estar gaire encertat.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Şerban Smedescu per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Julien Marguet va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xuan Soler de KMC-Allstars va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sebastián Leguina de KMC-Allstars es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76 de partit, Sebastián Leguina de KMC-Allstars va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 68 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del KMC-Allstars puguin veure en Ricardo Rosendo jugant de nou; ja que al minut 68 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Cristo Dupuy el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Belenhull

Goles Goles

  • 115 Minuto 16 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Oleguer Gonga era molt més ràpid que el defensa Bodo Zinngießer. Al minut 16, el jugador de Belenhull va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 3 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Oleguer Gonga, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Charles-Hubert De Bruyn que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Jorge Urrutia es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Joachim Stolz va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Belenhull es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.