Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc.vilalba (434371) - Matet CF (794267) » 515979597: T46/J9/VII

Liga 515979597 Información oficial sobre el partido 515979597 en Hattrick

16.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 9 / VII.386 (38422)

fc.vilalba Alineación oficial del equipo 'fc.vilalba' en el partido 2 - 2 Real Balompedica de Riello Alineación oficial del equipo 'Real Balompedica de Riello' en el partido
0 - 1 Balentin Altzaterena (26')
Javier Gil de Vivero (39') 1 - 1
Vital Gerona (63') 2 - 1
2 - 2 Gino Cavadini (76')
fc.vilalba Alineación oficial del equipo 'fc.vilalba' en el partido 2 - 2 Real Balompedica de Riello Alineación oficial del equipo 'Real Balompedica de Riello' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
fc.vilalba Alineación oficial del equipo 'fc.vilalba' en el partido 5 - 1 Real Balompedica de Riello Alineación oficial del equipo 'Real Balompedica de Riello' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc.vilalba

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Javier Gil de Vivero va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 39.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 63 gràcies a la jugada de Vital Gerona, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de fc.vilalba a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Leonardus Berlage va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Estanislau Aboin va estar a punt d'empatar per a fc.vilalba quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Piper Coto va desviar la pilota a l'últim instant.

Real Balompedica de Riello

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 26, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Balentin Altzaterena es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Gino Cavadini per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Eugeniu Zamfir van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en David Tomé a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Balentin Altzaterena va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 48, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jesús Rebasa va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Es duien 57 minuts de partit jugats quan Moisés Negrín va estar a punt de posar per davant a Balompedica amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jesús Rebasa va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Paolo Molena per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 64, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Paolo Molena de Balompedica va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.