Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Arg team (1415104) - C.F.Canarias (994651) » 515977096: T46/J14/VII

Liga 515977096 Información oficial sobre el partido 515977096 en Hattrick

20.06.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / VII.341 (38377)

Atletico Mitico Alineación oficial del equipo 'Atletico Mitico' en el partido 0 - 3 C.F.Canarias Alineación oficial del equipo 'C.F.Canarias' en el partido
0 - 1 Petter Forsbach (35')
0 - 2 Vasco Poggi (40')
0 - 3 林 (Lin) 其伦 (Qilun) (61')
Atletico Mitico Alineación oficial del equipo 'Atletico Mitico' en el partido 0 - 3 C.F.Canarias Alineación oficial del equipo 'C.F.Canarias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Mitico Alineación oficial del equipo 'Atletico Mitico' en el partido 2 - 0 C.F.Canarias Alineación oficial del equipo 'C.F.Canarias' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Mitico

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Akif Feri no oblidarà el que li va passar durant el minut 60. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan Luis Gui des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atletico a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Luis Gui va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

C.F.Canarias

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Petter Forsbach, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el C.F.Canarias va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Vasco Poggi aconseguint el 0 - 2.
  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 61 minuts quan 林 (Lin) 其伦 (Qilun) va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 3 per a C.F.Canarias.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.F.Canarias va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de 林 (Lin) 其伦 (Qilun) va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): El C.F.Canarias va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Vasco Poggi la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): C.F.Canarias van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 84, però 林 (Lin) 其伦 (Qilun) va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.