Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Locos Bajitos (1417446) - Lekeitio FT (1577919) » 515975655: T46/J3/VII

Liga 515975655 Información oficial sobre el partido 515975655 en Hattrick

04.04.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / VII.316 (38352)

F.C.Locos Bajitos Alineación oficial del equipo 'F.C.Locos Bajitos' en el partido 3 - 4 PitiTeam Alineación oficial del equipo 'PitiTeam' en el partido
0 - 1 Tolis Kouikaras (6')
Youhanna Heydari (16') 1 - 1
1 - 2 Christer Ahlborg (18')
Elias Venâncio (32') 2 - 2
Enrico Tansini (33') 3 - 2
3 - 3 Marco La Penna (38')
3 - 4 Tolis Kouikaras (76')
F.C.Locos Bajitos Alineación oficial del equipo 'F.C.Locos Bajitos' en el partido 3 - 4 PitiTeam Alineación oficial del equipo 'PitiTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.Locos Bajitos Alineación oficial del equipo 'F.C.Locos Bajitos' en el partido 1 - 3 PitiTeam Alineación oficial del equipo 'PitiTeam' en el partido
Tiene suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,7 % 72,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Locos Bajitos

Goles Goles

  • 109 Minuto 6 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Adrien Chagnon després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de PitiTeam Tolis Kouikaras, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.
  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip F.C.Locos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Youhanna Heydari va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del F.C.Locos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Elias Venâncio que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 32 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Enrico Tansini ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, F.C.Locos es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): F.C.Locos va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Simeón Funes va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Elias Venâncio del F.C.Locos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bob Burton de F.C.Locos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

PitiTeam

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Passats 18 minuts de partit, PitiTeam es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Christer Ahlborg es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Marco La Penna que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 76, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Tolis Kouikaras es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Jurek Sędzik de PitiTeam va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 240 Minuto 87 (Ocasión de contra de falta): PitiTeam va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Hugo Freeman va anar a parar a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 88 de partit, quan un jugador de PitiTeam, en Mihai Băilă, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.