Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Sporting Club (1461474) - Villamayor Patriots (778944) » 515975367: T46/J2/VII

Liga 515975367 Información oficial sobre el partido 515975367 en Hattrick

28.03.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / VII.311 (38347)

Pinto Fighters CF Alineación oficial del equipo 'Pinto Fighters CF' en el partido 2 - 3 Villamayor Patriots Alineación oficial del equipo 'Villamayor Patriots' en el partido
Augusto Emílio Rosa (34') 1 - 0
1 - 1 Miikka Kulo (71')
1 - 2 Miikka Kulo (75')
Delfí Montcada (82') 2 - 2
2 - 3 Felipe Murcia (87')
Pinto Fighters CF Alineación oficial del equipo 'Pinto Fighters CF' en el partido 2 - 3 Villamayor Patriots Alineación oficial del equipo 'Villamayor Patriots' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pinto Fighters CF Alineación oficial del equipo 'Pinto Fighters CF' en el partido 2 - 1 Villamayor Patriots Alineación oficial del equipo 'Villamayor Patriots' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinto Fighters CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Augusto Emílio Rosa de PintoFCF aconseguir un gol al minut 34 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): PintoFCF equilibrava la balança al minut 82. En Delfí Montcada, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): PintoFCF va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Basílio Nunes Machado ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Jérémie Cordier va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PintoFCF se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 es va veure una gran oportunitat per a PintoFCF per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Delfí Montcada, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 el PintoFCF va posar setge sobre la defensa central visitant però en Augusto Emílio Rosa no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): PintoFCF va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jérémie Cordier va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Stefan Wahlling.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Passats 29 minuts de joc, en Augusto Emílio Rosa de PintoFCF va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Villamayor Patriots

Goles Goles

  • 164 Minuto 71 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Miikka Kulo marqués l'empat. Al minut 71 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 140 Minuto 75 (Gol de contra de falta): El porter de Villamayor va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Miikka Kulo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Villamayor van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Felipe Murcia.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Carlos Colomer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Harri Beregaña es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jesús Ángel Bello.