Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valgreen Lull Gràcia (1434070) - Rayo Cantabro F.C (1590293) » 515974902: T46/J11/VII

Liga 515974902 Información oficial sobre el partido 515974902 en Hattrick

30.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / VII.302 (38338)

Güendolinos Alineación oficial del equipo 'Güendolinos' en el partido 4 - 2 Rayo Cantabro F.C Alineación oficial del equipo 'Rayo Cantabro F.C' en el partido
0 - 1 Walter Schaevenbach (3')
0 - 2 Sergio Verdejo Rojas (19')
Giovanni Cocco (28') 1 - 2
Terry Kneib (63') 2 - 2
Luís Jesus (74') 3 - 2
Paolo Bovo (81') 4 - 2
Güendolinos Alineación oficial del equipo 'Güendolinos' en el partido 4 - 2 Rayo Cantabro F.C Alineación oficial del equipo 'Rayo Cantabro F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Güendolinos Alineación oficial del equipo 'Güendolinos' en el partido 9 - 0 Rayo Cantabro F.C Alineación oficial del equipo 'Rayo Cantabro F.C' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Güendolinos

Goles Goles

  • 101 Minuto 28 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Giovanni Cocco trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): Després de 63 minuts de partit, Terry Kneib igualava per Güendolinos en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 74 gràcies a la jugada de Luís Jesus, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Paolo Bovo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Güendolinos.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 9 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Paolo Bovo quasi empata el partit per a Güendolinos, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Güendolinos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Enrico Biunno, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Güendolinos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Lindolfo Arrascaeta la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): José Martínez va estar a punt d'empatar per a Güendolinos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Elxan Məhərrəmov va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 209 Minuto 71 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Ignacio Tejedor, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Cantabro, però Luís Jesus no va poder encertar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77 de partit, el jugador Salvador Marcel Cedillo de Güendolinos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Rayo Cantabro F.C

Goles Goles

  • 108 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ignacio Tejedor és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Walter Schaevenbach perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 19, Per Lundquist va pentinar un córner cap al segon pal que Sergio Verdejo Rojas va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.