Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

juguesal (1431430) - zombrya F.C. (441714) » 515973556: T46/J11/VII

Liga 515973556 Información oficial sobre el partido 515973556 en Hattrick

30.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / VII.278 (38314)

FC Complutense Alineación oficial del equipo 'FC Complutense' en el partido 0 - 2 zombrya F.C. Alineación oficial del equipo 'zombrya F.C.' en el partido
0 - 1 Roberto Zanesi (25')
0 - 2 Christopher Josefsson (80')
FC Complutense Alineación oficial del equipo 'FC Complutense' en el partido 0 - 2 zombrya F.C. Alineación oficial del equipo 'zombrya F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Complutense Alineación oficial del equipo 'FC Complutense' en el partido 1 - 0 zombrya F.C. Alineación oficial del equipo 'zombrya F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Complutense

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Otxando Donate va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Jarkko Eerolainen va estar a punt d'empatar per a Complutense quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ildelfonso Errazquin va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Complutense va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Timofey Nabiev va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrico Giannerini de Complutense va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Tomasz Szlachetko de Complutense va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Rémy Jubin va prendre el seu rol al minut 78.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Benjamin Burtscher ocupà el lloc d'en Pedro Irulegui al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de Complutense quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Jacques Martin va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

zombrya F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Roberto Zanesi va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, zombrya, al minut 25. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 140 Minuto 80 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de zombrya el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Christopher Josefsson va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lennart Oxhult de zombrya es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Krzysztof Dopke va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.