Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarambanas (776675) - F.C. Barahona (1589678) » 515971569: T46/J2/VII

Liga 515971569 Información oficial sobre el partido 515971569 en Hattrick

28.03.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / VII.241 (38277)

Barçataris First Alineación oficial del equipo 'Barçataris First' en el partido 4 - 1 Soulja Boy Tell'em Alineación oficial del equipo 'Soulja Boy Tell'em' en el partido
0 - 1 Lodovico Facciponti (26')
Diego Lancheros (28') 1 - 1
Elias Cantón (66') 2 - 1
Adrián Bernedo (89') 3 - 1
Adrián Bernedo (89') 4 - 1
Barçataris First Alineación oficial del equipo 'Barçataris First' en el partido 4 - 1 Soulja Boy Tell'em Alineación oficial del equipo 'Soulja Boy Tell'em' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Barçataris First Alineación oficial del equipo 'Barçataris First' en el partido 4 - 0 Soulja Boy Tell'em Alineación oficial del equipo 'Soulja Boy Tell'em' en el partido
Tiene un resultado normal 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barçataris First

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 28 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Barçataris. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Diego Lancheros xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Barçataris va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 66 Elias Cantón va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): El gol de falta de Adrián Bernedo sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 89 i ampliar l'avantatge de Barçataris a 3 - 1.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Adrián Bernedo va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 89 el resultat passava a ser de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Barçataris per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Erben Vlasblom va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Andreas Göwecke. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Diego Lancheros de Barçataris va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Soulja Boy Tell'em

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Bazyli Olszaniecki va anar directament als peus de Lodovico Facciponti que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Soulja sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dustin Magath, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 3 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Soulja van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 87, però Ruperto Alcántara va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lodovico Facciponti de Soulja va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Soulja va fer una substitució al minut 30. Théo Aubert va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Benevenuto Pereira Pais.