Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Insane ST (439418) - Ciudad de Huelva (491376) » 515971227: T46/J14/VII

Liga 515971227 Información oficial sobre el partido 515971227 en Hattrick

20.06.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / VII.234 (38270)

Motivadillos C, F, Alineación oficial del equipo 'Motivadillos C, F,' en el partido 0 - 0 Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Motivadillos C, F, Alineación oficial del equipo 'Motivadillos C, F,' en el partido 2 - 0 Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Motivadillos C, F,

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Huelva. La jugada d'estratègia del Motivadillos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ricard Sotorra va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Norberto Gonzalo Anes va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Esben Tackmann va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 224 Minuto 32 (Ocasión de penalti): En Humbert Fustagueras va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 32, però el porter visitant Esben Tackmann el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Motivadillos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bogdan Pristavu en un 1 contra 1 amb el porter Esben Tackmann, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricard Sotorra de Motivadillos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fabio Hidalgo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 87 (Lesión (no subst.)): Nicolau Capoulas de Motivadillos no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.

Ciudad de Huelva

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Huelva, l'equip va recuperar la pilota al minut 5 i va contraatacar. En Baptiste Morel va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Huelva va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de David Brunson, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Eugen Nabholz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Eugen Nabholz quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eugen Nabholz.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Al minut 17, Şener Çevik de Huelva es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.