Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arbed17s FC (994492) - Hércules de Alicante C.F. (311866) » 515969454: T46/J5/VII

Liga 515969454 Información oficial sobre el partido 515969454 en Hattrick

18.04.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / VII.203 (38239)

JFKFC Alineación oficial del equipo 'JFKFC' en el partido 4 - 0 Atlètic de Vinyols Alineación oficial del equipo 'Atlètic de Vinyols' en el partido
Geoffry Delnaet (31') 1 - 0
Inocenţiu Popa (36') 2 - 0
Ahmed Jawad Shalwani (64') 3 - 0
Julio Sabater (89') 4 - 0
JFKFC Alineación oficial del equipo 'JFKFC' en el partido 4 - 0 Atlètic de Vinyols Alineación oficial del equipo 'Atlètic de Vinyols' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JFKFC Alineación oficial del equipo 'JFKFC' en el partido 1 - 1 Atlètic de Vinyols Alineación oficial del equipo 'Atlètic de Vinyols' en el partido
Tiene bastante suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,6 % 59,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JFKFC

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Geoffry Delnaet de JFKFC va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 186 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de JFKFC amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Inocenţiu Popa, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 143 Minuto 64 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ahmed Jawad Shalwani de JFKFC es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Geoffry Delnaet va treure un córner llarg cap al segon pal que en Julio Sabater, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Erik Popadyuk va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de JFKFC que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pablo Baguena de JFKFC va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de JFKFC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Esteban Salcedo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Baguena de JFKFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atlètic de Vinyols

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Atlètic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Gervasio Roca va quedar-se sol davant el porter Enrique Domingorena, però aquest va poder aturar el xut.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Atlètic va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Mihail Chiş no va poder controlar.