Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AllerruRegi (778258) - Atlético de Caracas S.A.D. (1430732) » 515969002: T46/J4/VII

Liga 515969002 Información oficial sobre el partido 515969002 en Hattrick

11.04.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / VII.195 (38231)

Escip Cantup New Alineación oficial del equipo 'Escip Cantup New' en el partido 5 - 0 Atlético de Voltoya Alineación oficial del equipo 'Atlético de Voltoya' en el partido
Vincenzo Feigert (24') 1 - 0
Boy Camps (28') 2 - 0
Alexis Örnstrand (67') 3 - 0
Ugo Laigre (73') 4 - 0
Santi Begué (81') 5 - 0
Escip Cantup New Alineación oficial del equipo 'Escip Cantup New' en el partido 5 - 0 Atlético de Voltoya Alineación oficial del equipo 'Atlético de Voltoya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Escip Cantup New Alineación oficial del equipo 'Escip Cantup New' en el partido 3 - 0 Atlético de Voltoya Alineación oficial del equipo 'Atlético de Voltoya' en el partido
Tiene suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escip Cantup New

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Cantup, atacant per l'esquerra al minut 24, va aprofitar el magnífic llançament de Vincenzo Feigert per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Boy Camps va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Cantup va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alexis Örnstrand va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Cantup pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ugo Laigre va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Santi Begué va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En 付 (Fu) 明材 (Mingcai), en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vincenzo Feigert. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 234 Minuto 85 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan 付 (Fu) 明材 (Mingcai) va fallar un penal al minut 85.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Aladrén.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexis Örnstrand de Cantup va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 55 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 55 de partit, quan un jugador de Cantup, en Ron Goldstein, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): Raivis Taimiņš no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Xisco Serramitja.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Luis Aladrén.

Atlético de Voltoya

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atlético va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Lucian-Dumitru Cămui, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En 付 (Fu) 明材 (Mingcai), que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Cantup, però Bartolomé Cola no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paco Tomás de Atlético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Gentzen Mañari va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Atlético es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Bartolomé Cola va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.