Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cadiz C.D (1592886) - Anastasio C. de F. (798938) » 515966149: T46/J5/VII

Liga 515966149 Información oficial sobre el partido 515966149 en Hattrick

18.04.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / VII.144 (38180)

F.C. Tablada Alineación oficial del equipo 'F.C. Tablada' en el partido 4 - 0 Anastasio C. de F. Alineación oficial del equipo 'Anastasio C. de F.' en el partido
İbrahim Tokan (18') 1 - 0
Gian Franco Dito (47') 2 - 0
Alex Falck (57') 3 - 0
Adrian Suhov (86') 4 - 0
F.C. Tablada Alineación oficial del equipo 'F.C. Tablada' en el partido 4 - 0 Anastasio C. de F. Alineación oficial del equipo 'Anastasio C. de F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Tablada Alineación oficial del equipo 'F.C. Tablada' en el partido 5 - 0 Anastasio C. de F. Alineación oficial del equipo 'Anastasio C. de F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Tablada

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): En İbrahim Tokan va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): En İbrahim Tokan entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Tablada, un peu providencial d'en Gian Franco Dito va situar el 2-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Tablada va augmentar la diferència quan Alex Falck no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 139 Minuto 86 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Tablada Adrian Suhov va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Marcos Enveij va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Tablada per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Lorenzo De Palma va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 19 quan Clémentin Goos de Tablada gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En İbrahim Tokan es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Anastasio C. de F.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 10, quan en Santiago de Armas va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Pedro Rey-Martínez de Anastasio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.