Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alamedan (988241) - F.C.Judes (1417771) » 515964206: T46/J9/VII

Liga 515964206 Información oficial sobre el partido 515964206 en Hattrick

16.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 9 / VII.109 (38145)

alamedan Alineación oficial del equipo 'alamedan' en el partido 1 - 1 Club Mediana de Voltoya Alineación oficial del equipo 'Club Mediana de Voltoya' en el partido
0 - 1 André Islinger (37')
Víctor Dioayuda (38') 1 - 1
alamedan Alineación oficial del equipo 'alamedan' en el partido 1 - 1 Club Mediana de Voltoya Alineación oficial del equipo 'Club Mediana de Voltoya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
alamedan Alineación oficial del equipo 'alamedan' en el partido 6 - 0 Club Mediana de Voltoya Alineación oficial del equipo 'Club Mediana de Voltoya' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alamedan

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Víctor Dioayuda de alamedan va aconseguir igualar el partit al minut 38, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a alamedan per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Paul Plank, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): alamedan va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 64 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Víctor Dioayuda ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Nereu Artilheiro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): alamedan va estar a punt de posar-se per davant al minut 85 però Paul Plank va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Daniel Posadas maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Club Mediana de Voltoya

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Eduard Lyaporob va anar directament als peus de André Islinger que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Mediana van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 24, però Kim Correia va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Pablo Poyatos va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En André Islinger va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Mediana van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en André Islinger, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan Ingemarsson de Mediana va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 17 (Evento clima: sol, OK técnico): En Eduard Lyaporob va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.