Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Waticano Hangovers (1416605) - c.f. bahia de algeciras (779586) » 515963944: T46/J14/VII

Liga 515963944 Información oficial sobre el partido 515963944 en Hattrick

20.06.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / VII.104 (38140)

Waticano Hangovers Alineación oficial del equipo 'Waticano Hangovers' en el partido 3 - 1 c.f. bahia de algeciras Alineación oficial del equipo 'c.f. bahia de algeciras' en el partido
Lucas Rodríguez (39') 1 - 0
Lucas Rodríguez (60') 2 - 0
Dan Netcă (72') 3 - 0
3 - 1 Orest Marecki (75')
Waticano Hangovers Alineación oficial del equipo 'Waticano Hangovers' en el partido 3 - 1 c.f. bahia de algeciras Alineación oficial del equipo 'c.f. bahia de algeciras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Waticano Hangovers Alineación oficial del equipo 'Waticano Hangovers' en el partido 1 - 1 c.f. bahia de algeciras Alineación oficial del equipo 'c.f. bahia de algeciras' en el partido
Tiene suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,4 % 59,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Waticano Hangovers

Goles Goles

  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Hangovers va posar-se per davant 1 - 0 al minut 39, quan Lucas Rodríguez va llançar una pena màxima perfectament.
  • 108 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible (general)): Alberto Valera de Hangovers va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Lucas Rodríguez que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dan Netcă, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Hangovers van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alberto Valera va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Alberto Valera va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Hangovers que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Antón Casas quasi marca en una jugada assajada de córner que Yiorgos Roussis havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Alberto Valera gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Otwin Weste va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): Hangovers van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 79 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Lucas Rodríguez no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Lucas Rodríguez de Hangovers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74 de partit, el jugador Heribert Sargatal de Hangovers es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

c.f. bahia de algeciras

Goles Goles

  • 153 Minuto 75 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, bahia seguien lluitant fins al final. Al minut 75, fruit d'aquests esforços, Orest Marecki va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Stefan Jonasson va marcar al minut 32 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 41 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Stevan Kujundžić, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 250 Minuto 77 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Jesús Rambures l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Bastos de bahia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.