Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Garbayuela Team (487211) - Comecocos (798448) » 515963135: T46/J8/VII

Liga 515963135 Información oficial sobre el partido 515963135 en Hattrick

09.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / VII.90 (38126)

Garbayuela Team Alineación oficial del equipo 'Garbayuela Team' en el partido 3 - 0 S.D.CAMARGO Alineación oficial del equipo 'S.D.CAMARGO' en el partido
Marek Łosiński (13') 1 - 0
Marek Łosiński (32') 2 - 0
Pedro Casaldaguilla (37') 3 - 0
Garbayuela Team Alineación oficial del equipo 'Garbayuela Team' en el partido 3 - 0 S.D.CAMARGO Alineación oficial del equipo 'S.D.CAMARGO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Garbayuela Team Alineación oficial del equipo 'Garbayuela Team' en el partido 0 - 1 S.D.CAMARGO Alineación oficial del equipo 'S.D.CAMARGO' en el partido
Tiene bastante suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garbayuela Team

Goles Goles

  • 140 Minuto 13 (Gol de contra de falta): Garbayuela va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Marek Łosiński la va transformar en el 1 - 0.
  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Garbayuela el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Marek Łosiński va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 186 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Garbayuela va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Pedro Casaldaguilla, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Dino Da maiano es va comportar com un juvenil al minut 33 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Garbayuela van sortir al contraatac al minut 55, però Antonio Oña Ruiz va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

S.D.CAMARGO

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Benito Gnessi al minut 31 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Rainald Mönkhagen va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Stéphane Quère.
  • 251 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Dino Da maiano va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 71, quan un error defensiu va deixar Elvis Dell'Erba completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Danko Zeppelin va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Stéphane Quère no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ryszard Siejak de S.D.CAMARGO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.