Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting DNM (796095) - Los Hobbits FC (1334806) » 515962337: T46/J4/VII

Liga 515962337 Información oficial sobre el partido 515962337 en Hattrick

11.04.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / VII.76 (38112)

Sporting DNM Alineación oficial del equipo 'Sporting DNM' en el partido 1 - 3 Tizona C.F. Alineación oficial del equipo 'Tizona C.F.' en el partido
0 - 1 Lluís Miquel Coscollà (16')
0 - 2 Miguel Bugallo (63')
Jaume Farró (67') 1 - 2
1 - 3 Manuel López Dieguez (79')
Sporting DNM Alineación oficial del equipo 'Sporting DNM' en el partido 1 - 3 Tizona C.F. Alineación oficial del equipo 'Tizona C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting DNM Alineación oficial del equipo 'Sporting DNM' en el partido 1 - 1 Tizona C.F. Alineación oficial del equipo 'Tizona C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,0 % 49,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting DNM

Goles Goles

  • 103 Minuto 67 (Gol por la derecha): Passava el minut 67 del matx, quan l'atent Jaume Farró va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 18 (Tirita (médico)): Heini Dida va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Sporting es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Tizona C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Lluís Miquel Coscollà que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Miguel Bugallo de Tizona va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 63. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a Tizona l'avantatge per 1 - 3. Manuel López Dieguez en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Tizona quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Pedro Peñuela va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Tizona a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Manuel López Dieguez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Manuel López Dieguez va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Miguel Bugallo va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pedro Peñuela es va quedar sol davant del porter, al minut 38. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jay Sluiters va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 53 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel López Dieguez de Tizona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76, Pedro Peñuela de Tizona va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Lluís Miquel Coscollà se sentia fresc com una rosa.