Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia Experience Team (1462309) - Asturias Paraíso Natural (486744) » 515962031: T46/J11/VII

Liga 515962031 Información oficial sobre el partido 515962031 en Hattrick

30.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / VII.70 (38106)

Valencia Experience Team Alineación oficial del equipo 'Valencia Experience Team' en el partido 3 - 3 Ganador Nato Alineación oficial del equipo 'Ganador Nato' en el partido
Armando Romero Gordillo (17') 1 - 0
1 - 1 Francesc Fontanils (22')
1 - 2 Manuel José Roldán Miñarro (34')
Roberto Sánchez Peralta (72') 2 - 2
2 - 3 Sergio Juaristi (74')
Víctor Varona Rojas (80') 3 - 3
Valencia Experience Team Alineación oficial del equipo 'Valencia Experience Team' en el partido 3 - 3 Ganador Nato Alineación oficial del equipo 'Ganador Nato' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Valencia Experience Team Alineación oficial del equipo 'Valencia Experience Team' en el partido 3 - 1 Ganador Nato Alineación oficial del equipo 'Ganador Nato' en el partido
Tiene un resultado normal 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,4 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia Experience Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ganador. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Armando Romero Gordillo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Experience es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 17.
  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, Roberto Sánchez Peralta va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 117 Minuto 80 (Gol evento especial cansancio): En Juan Antonio Corroza semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 80 de partit. En Víctor Varona Rojas del Experience s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Experience va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dan Angiu va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82, Noel Horrillo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricard Llorens de Experience es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Noel Horrillo de Experience la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Dan Angiu de Experience va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Víctor Varona Rojas va entrar en el seu lloc.

Ganador Nato

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Raúl Rosillo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Francesc Fontanils va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 22.
  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Ganador va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Manuel José Roldán Miñarro va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 74, quan Sergio Juaristi va posar els visitants Ganador per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Gerard Campabadal, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Antonio Corroza no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): Al minut 18, Diego Namorado de Ganador va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 79 de partit, quan un jugador de Ganador, en Emilio Chacin, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.