Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shira C.F (120982) - Maister Team (795848) » 515961252: T46/J2/VII

Liga 515961252 Información oficial sobre el partido 515961252 en Hattrick

28.03.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / VII.55 (38091)

Shira C.F Alineación oficial del equipo 'Shira C.F' en el partido 1 - 4 FC Argoitia Alineación oficial del equipo 'FC Argoitia' en el partido
0 - 1 Michał Rossa (15')
Felix Vâlcu (37') 1 - 1
1 - 2 Rómulo Larraín (51')
1 - 3 Nelson Federico Novic (73')
1 - 4 Rafael Saurín (78')
Shira C.F Alineación oficial del equipo 'Shira C.F' en el partido 1 - 4 FC Argoitia Alineación oficial del equipo 'FC Argoitia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Shira C.F Alineación oficial del equipo 'Shira C.F' en el partido 2 - 1 FC Argoitia Alineación oficial del equipo 'FC Argoitia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,7 % 17,7 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shira C.F

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Després de 37 minuts de partit, Felix Vâlcu igualava per Shira en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Sohrab Chehreh Afrouz va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 19, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Shira van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Màrius Gost va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Sohrab Chehreh Afrouz de Shira va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Sohrab Chehreh Afrouz va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

FC Argoitia

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 15 minuts, el tirador de faltes del Argoitia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Michał Rossa, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): Rómulo Larraín va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Argoitia i marcant el 1 - 2.
  • 115 Minuto 73 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Nelson Federico Novic era molt més ràpid que el defensa Gonzalo Eliot. Al minut 73, el jugador de Argoitia va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 3.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Rafael Saurín de Argoitia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Argoitia va anar a parar a la dreta de l'atac on en Michał Rossa, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): Sergio Inurrigarro hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ermegildo Ríos Jiménez havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergio Inurrigarro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Pablo Girart va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.