Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.T.C.Valencia (1586914) - Atlético Solana (1419819) » 515961154: T46/J5/VII

Liga 515961154 Información oficial sobre el partido 515961154 en Hattrick

18.04.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / VII.53 (38089)

S.T.C.Valencia Alineación oficial del equipo 'S.T.C.Valencia' en el partido 1 - 1 Atlético Solana Alineación oficial del equipo 'Atlético Solana' en el partido
0 - 1 Jonas Geisbuehl (31')
Quintín Cedrón (32') 1 - 1
S.T.C.Valencia Alineación oficial del equipo 'S.T.C.Valencia' en el partido 1 - 1 Atlético Solana Alineación oficial del equipo 'Atlético Solana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S.T.C.Valencia Alineación oficial del equipo 'S.T.C.Valencia' en el partido 3 - 1 Atlético Solana Alineación oficial del equipo 'Atlético Solana' en el partido
Tiene mala suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.T.C.Valencia

Goles Goles

  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Serafim António va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Quintín Cedrón, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Quintín Cedrón va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): STC per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Serafim António va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atlético. La jugada d'estratègia del STC per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Przemysław Kuranowski va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mario Valentín Jacubovich de STC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atlético Solana

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Jonas Geisbuehl va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Atlético.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atlético van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Berry Hoogewoning, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 208 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Paco Zuriano de Atlético va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Roman Snegovoi es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 5 (Tirita): Era el minut 5 quan després d'una dura entrada, el jugador Per Edhult de Atlético s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.