Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GRANADA CD LISET (1589270) - GL & HF (1460524) » 515960500: T46/J10/VII

Liga 515960500 Información oficial sobre el partido 515960500 en Hattrick

23.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / VII.41 (38077)

ciegos de springo Alineación oficial del equipo 'ciegos de springo' en el partido 2 - 2 Iván García FC Alineación oficial del equipo 'Iván García FC' en el partido
Vital Chiriboga (10') 1 - 0
Mardiross Hovhannesyan (30') 2 - 0
2 - 1 Primo Horachita (80')
2 - 2 Torben Tolstrup (84')
ciegos de springo Alineación oficial del equipo 'ciegos de springo' en el partido 2 - 2 Iván García FC Alineación oficial del equipo 'Iván García FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ciegos de springo Alineación oficial del equipo 'ciegos de springo' en el partido 1 - 2 Iván García FC Alineación oficial del equipo 'Iván García FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,5 % 42,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ciegos de springo

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Vital Chiriboga, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Mardiross Hovhannesyan de springo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): springo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 86 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marzio Aresti ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): springo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Víctor Olmedo en un 1 contra 1 amb el porter Kristobal Ganaberro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Zdzisław Sirocki de springo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): springo va fer una substitució al minut 69. Roll Neumann va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Giuseppe Ovindo.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Ghislain Crouzet ocupà el lloc d'en Vital Chiriboga al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de springo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Iván García FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 80, el jugador visitant Primo Horachita va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 84 minuts Torben Tolstrup va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Iván a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Torben Tolstrup va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Iván va estar a punt d'empatar al 25 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Primo Horachita que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Iván va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 48, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Dariusz Janiec.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Abdul Hasan ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.