Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JDGFC (1335002) - Astigi Deportivo (774294) » 515959939: T46/J8/VII

Liga 515959939 Información oficial sobre el partido 515959939 en Hattrick

09.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / VII.31 (38067)

FC Herrera del Duque Alineación oficial del equipo 'FC Herrera del Duque' en el partido 3 - 4 -=( Los CazarrecompensaS )=- Alineación oficial del equipo '-=( Los CazarrecompensaS )=-' en el partido
0 - 1 August Schulz-Marzin (3')
Adri Puigdengoles (7') 1 - 1
1 - 2 José Pezzutti (24')
Adrien Chovet (73') 2 - 2
2 - 3 Elroy Koerts (77')
Adrien Chovet (83') 3 - 3
3 - 4 Rimvidas Vegelevičius (89')
FC Herrera del Duque Alineación oficial del equipo 'FC Herrera del Duque' en el partido 3 - 4 -=( Los CazarrecompensaS )=- Alineación oficial del equipo '-=( Los CazarrecompensaS )=-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Herrera del Duque Alineación oficial del equipo 'FC Herrera del Duque' en el partido 2 - 0 -=( Los CazarrecompensaS )=- Alineación oficial del equipo '-=( Los CazarrecompensaS )=-' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Herrera del Duque

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Adri Puigdengoles, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Adrien Chovet s'emportà una gran ovació del públic local al minut 73, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 110 Minuto 83 (Gol de falta): Al minut 83, Herrera van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Adrien Chovet va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Viorel Ivaşcu va estar a punt d'avançar els locals al minut 76 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrien Chovet de Herrera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Passats 10 minuts de joc, en Víctor Valbaler de Herrera va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Viorel Ivaşcu va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

-=( Los CazarrecompensaS )=-

Goles Goles

  • 106 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 3 i semblava que CazarrecompensaS desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte August Schulz-Marzin va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a José Pezzutti quedar desmarcat i marcar per a CazarrecompensaS al minut 24. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Elroy Koerts de CazarrecompensaS va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 3 al marcador.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Rimvidas Vegelevičius va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, CazarrecompensaS, al minut 89. El marcador va canviar a 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elroy Koerts de CazarrecompensaS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ulfert Lehmjährens de CazarrecompensaS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): CazarrecompensaS es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Imre Makara no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Kvetoslav Slašťan al camp.