Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kekoukele (1455666) - Astigi Deportivo (774294) » 515959915: T46/J1/VII

Liga 515959915 Información oficial sobre el partido 515959915 en Hattrick

21.03.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / VII.31 (38067)

kekoukele Alineación oficial del equipo 'kekoukele' en el partido 3 - 1 -=( Los CazarrecompensaS )=- Alineación oficial del equipo '-=( Los CazarrecompensaS )=-' en el partido
Massimo Zecchino (8') 1 - 0
Ignacio Horrioldegui (80') 2 - 0
2 - 1 Rimvidas Vegelevičius (82')
Massimo Zecchino (83') 3 - 1
kekoukele Alineación oficial del equipo 'kekoukele' en el partido 3 - 1 -=( Los CazarrecompensaS )=- Alineación oficial del equipo '-=( Los CazarrecompensaS )=-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kekoukele Alineación oficial del equipo 'kekoukele' en el partido 3 - 0 -=( Los CazarrecompensaS )=- Alineación oficial del equipo '-=( Los CazarrecompensaS )=-' en el partido
Tiene un resultado normal 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kekoukele

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Corria el minut 8, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. kekoukele s'avançava en el marcador després que en Massimo Zecchino xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de kekoukele va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ignacio Horrioldegui progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Massimo Zecchino es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Passaven 25 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Quim Garau va rematar alt.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Massimo Zecchino, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Javier Franca una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 51, però una magnífica aturada de Renato Parra va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Massimo Zecchino, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, Zalán László gairebé va marcar per a kekoukele des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23, Melvin Schönmann de kekoukele es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

-=( Los CazarrecompensaS )=-

Goles Goles

  • 150 Minuto 82 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Rimvidas Vegelevičius va reduir les distàncies per al CazarrecompensaS amb un bon llançament de falta al minut 82. 2 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CazarrecompensaS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bünyamin Talat va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de CazarrecompensaS, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Alfonso Vayas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Era el minut 29 quan després d'una dura entrada, el jugador Abdelbassir Laëfafi de CazarrecompensaS s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.