Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

trigliceridos (490365) - cf canetdemar (119787) » 515952570: T46/J1/VI

Liga 515952570 Información oficial sobre el partido 515952570 en Hattrick

21.03.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / VI.924 (15242)

trigliceridos Alineación oficial del equipo 'trigliceridos' en el partido 3 - 3 AMPAHUER FC Alineación oficial del equipo 'AMPAHUER FC' en el partido
0 - 1 Cornelus van Klinken (6')
0 - 2 Román Villanova (7')
Moris Cunto (10') 1 - 2
José Francisco Barreto (34') 2 - 2
2 - 3 Iñaki Arcenegui (83')
Abraam Ribadulla (84') 3 - 3
trigliceridos Alineación oficial del equipo 'trigliceridos' en el partido 3 - 3 AMPAHUER FC Alineación oficial del equipo 'AMPAHUER FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
trigliceridos Alineación oficial del equipo 'trigliceridos' en el partido 6 - 1 AMPAHUER FC Alineación oficial del equipo 'AMPAHUER FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trigliceridos

Goles Goles

  • 102 Minuto 10 (Gol por la izquierda): trigliceridos va reduir el marcador al minut 10 a 1 - 2 quan Moris Cunto va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan José Francisco Barreto va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 34.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del trigliceridos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Abraam Ribadulla va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Moris Cunto va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Damian Puch no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Moris Cunto estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): trigliceridos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Crispín Cedeira en un 1 contra 1 amb el porter Leonard Wozniak, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, David Blanco de trigliceridos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Crispín Cedeira de trigliceridos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Abraam Ribadulla, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

AMPAHUER FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Cornelus van Klinken que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a AMPAHUER.
  • 183 Minuto 7 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 7, AMPAHUER va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Román Villanova.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de AMPAHUER va ser finalitzada des de l'esquerra per Iñaki Arcenegui al minut 83. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): AMPAHUER va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jordi Queralt va desviar el xut final de Xinés Bugallido després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 62 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Luis Tonto no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.