Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cabrales C.F. (1598408) - bassa de les oronetes (118368) » 515952568: T46/J1/VI

Liga 515952568 Información oficial sobre el partido 515952568 en Hattrick

21.03.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / VI.924 (15242)

Cabrales C.F. Alineación oficial del equipo 'Cabrales C.F.' en el partido 1 - 0 bassa de les oronetes Alineación oficial del equipo 'bassa de les oronetes' en el partido
Daniel-Ovidiu Onău (81') 1 - 0
Cabrales C.F. Alineación oficial del equipo 'Cabrales C.F.' en el partido 1 - 0 bassa de les oronetes Alineación oficial del equipo 'bassa de les oronetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cabrales C.F. Alineación oficial del equipo 'Cabrales C.F.' en el partido 2 - 1 bassa de les oronetes Alineación oficial del equipo 'bassa de les oronetes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabrales C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Cabrales, atacant per l'esquerra al minut 81, va aprofitar el magnífic llançament de Daniel-Ovidiu Onău per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Daniel-Ovidiu Onău del Cabrales ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Aravo Calleja va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cabrales se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Cabrales per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Aravo Calleja, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Cabrales va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eduardo Ciudadano en un 1 contra 1 amb el porter Felipe Figueredo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cabrales va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aleks Piszcz va sortir per sobre el travesser.
  • 234 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 87 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Aleks Piszcz estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Medina Almeida de Cabrales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Uribizalgo de Cabrales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel-Ovidiu Onău.

bassa de les oronetes

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, un refús desafortunat de Pablo Ruiz Díaz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Víctor Notario no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lasse Snedker de oronetes es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Era el minut 39 quan després d'una dura entrada, el jugador David Albà de oronetes s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.