Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Union Deportiva (440705) - Pitsiculs (436296) » 515950390: T46/J3/VI

Liga 515950390 Información oficial sobre el partido 515950390 en Hattrick

04.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / VI.884 (15202)

xeresa city Alineación oficial del equipo 'xeresa city' en el partido 1 - 0 Simkin Bayern Alineación oficial del equipo 'Simkin Bayern' en el partido
Delon David (23') 1 - 0
xeresa city Alineación oficial del equipo 'xeresa city' en el partido 1 - 0 Simkin Bayern Alineación oficial del equipo 'Simkin Bayern' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
xeresa city Alineación oficial del equipo 'xeresa city' en el partido 2 - 0 Simkin Bayern Alineación oficial del equipo 'Simkin Bayern' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xeresa city

Goles Goles

  • 120 Minuto 23 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Delon David al minut 23, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al xeresa i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Florian Jovanovic va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Ciro Delfaccio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Pancrazio Isoardi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ciro Delfaccio va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip xeresa Roger Lövér quasi marca al minut 71 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ales' Harlukovich l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Jesús Estébanez Puyol una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Ciro Delfaccio va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josef Längler de xeresa es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ales' Harlukovich.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 11 (Tirita): Era el minut 11 quan després d'una dura entrada, el jugador Joona Pynnönen de xeresa s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Simkin Bayern

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 20 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Simkin sortien al contraatac. La falta llançada per Silvio Bittinger va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Leopoldo Des va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Simkin que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Simkin va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tero Veijola, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 58 (Lesión): El jugador de Simkin Silvio Bittinger va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Rudolf Berkelman va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 86 (Tirita): Passats 86 minuts de joc, en Ciro Delfaccio de Simkin va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.