Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Impact Hardcore (1436656) - Unikoke Team (1420489) » 515950388: T46/J2/VI

Liga 515950388 Información oficial sobre el partido 515950388 en Hattrick

28.03.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / VI.884 (15202)

Zeppelin Bar Alineación oficial del equipo 'Zeppelin Bar' en el partido 1 - 1 Unikoke Team Alineación oficial del equipo 'Unikoke Team' en el partido
0 - 1 Erik Alföldi (38')
Eduardo Abel (78') 1 - 1
Zeppelin Bar Alineación oficial del equipo 'Zeppelin Bar' en el partido 1 - 1 Unikoke Team Alineación oficial del equipo 'Unikoke Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zeppelin Bar Alineación oficial del equipo 'Zeppelin Bar' en el partido 2 - 0 Unikoke Team Alineación oficial del equipo 'Unikoke Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zeppelin Bar

Goles Goles

  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Eduardo Abel era molt més ràpid que el defensa Drogosław Mozolewski. Al minut 78, el jugador de Zeppelin va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 21 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Delfino Frieira ja els havia advertit que el porter contrari, en Emil Niculae, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Eduardo Abel que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Freek Bruin de Zeppelin va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 53, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Riku Pulkkinen va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 69, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Unikoke Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Erik Alföldi que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Unikoke va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Celestino da Pobra de Trives, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Unikoke va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Per Tryggvesson va desviar el xut final de Celestino da Pobra de Trives després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Al minut 70 en Kevin Dumhard va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.